Persbericht

27ste locatie voor Q-Park in Amsterdam

Met de opening van Q-Park AMST aan het Julianaplein, voegt Q-Park zijn 27ste parkeervoorziening in de hoofdstad toe.

27ste locatie voor Q-Park in Amsterdam

Met de opening van Q-Park AMST aan het Julianaplein, voegt Q-Park zijn 27ste parkeervoorziening in de hoofdstad toe. De parkeergarage biedt op twee ondergrondse verdiepingen ruimte aan 116 openbare parkeerplaatsen, waarvan er achttien uitgerust zijn met een laadpaal. Samen met de daarboven gelegen appartementencomplexen van AMST vormt de parkeergarage een impuls voor de herontwikkeling en revitalisering van het gebied rondom het Amstelstation.

Q-Park is met UNION Investment Real Estate een huurovereenkomst voor langere termijn overeengekomen. In het AMST-project van MRP Development is, naast de Q-Park parkeergarage, onder andere plek voor 252 appartementen, een Jumbo supermarkt en McDonalds restaurant.

Q-Park AMST, die 24/7 geopend is, ligt op steenworp afstand van het NS Amstelstation en tegenover parkeergarage Q-Park Amstel. Voor frequente bezoekers zijn er aantrekkelijke abonnementen verkrijgbaar via Q-Park.

Foto's van Q-Park AMST

Nieuws

  • Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam
    | Met de opening, vandaag, van Q-Park Rijnhaven wordt een belangrijk onderdeel aan de bereikbaarheid van 'de pols van Katendrecht' toegevoegd, en daarmee aan de soepele mobiliteit in de stad.
    Lees meer
  • Q-Park Frontenpark flink uitgebreid
    | In een zeven maanden durende verbouwing is Q-Park Frontenpark niet alleen getransformeerd tot Mobility Hub, maar ook uitgebreid met een drielaagse parkeergarage. De capaciteit is daardoor met 596 parkeerplaatsen toegenomen tot 1.308 in totaal; waarmee het de grootste parkeerlocatie van Maastricht is geworden.
    Lees meer
  • Betrokken partijen organiseren vervangend vervoer gedupeerden parkeergarage
    | Medewerkers en bezoekers van wie de auto nog in de parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis staat, kunnen indien noodzakelijk tot september blijven beschikken over een vervangende auto.
    Lees meer
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa